Solutii POS retail pentru magazine

25 de ani de activitate

Fondată la 23 martie 1990, GLYKON, IBM Business Partner pentru POS-uri (Sisteme Point of Sale), oferă soluții și servicii retail, la nivelul întregii țări, prin intermediul unei rețele proprii de parteneri de vânzări și service. Soluțiile noastre acoperă domeniile majore ale comerțului modern: super și hipermarketuri, fast-fooduri, magazine de specialitate.

Solutii retail complete și complexe

Avem, în portofoliul nostru, solutii retail complete și complexe, pentru magazine, restaurante și fast-food-uri (profitPOS) sau super și hiper magazine (IBM VisualStore - suntem primul partener autorizat, al IBM, care a omologat fiscal și a instalat VisualStore, într-un hipermarket, dintr-o țară din Europa Centrală și de Est), precum și soluții pentru managementul depozitelor ("warehouse management").

Focalizând toate eforturile pentru a satisface solicitările clienților, GLYKON oferă o gamă bogată de soluții hardware și software pentru intreprinderile mici și mijlocii și utilizatorii individuali, incluzând stații de lucru și servere, rețele de calculatoare, imprimante, scannere, copiatoare, faxuri, consumabile și accesorii.

Service autorizat

Suntem service autorizat pentru IBM (servere și POS-uri), Lenovo (PC-uri, notebook-uri și servere), Xerox (copiatoare) și Lexmark (imprimante și multifuncționale).

Valorile cu care am pornit la drum, pe care am construit compania GLYKON și în care credem, în continuare, sunt seriozitate, competență, profesionalism, respectatarea angajamentelor luate. Punem mare preț pe construirea unor relații adevărate și solide, de parteneriat, fie că vorbim de clienți, furnizori, parteneri sau angajați ai GLYKON. Sloganul cu care am început în 1990 și în care credem și acum este "GLYKON, partenerul pe care te poți bizui!".

Implementare PICImplementare KFC


Despre noi | Referințe | Studiu de caz | Hartă site | Contact
©2010 GLYKON