Solutii POS retail pentru magazine

27 de ani de activitate

Suntem GLYKON, o firmă privată, cu capital integral românesc, înființată în Constanța, la data de 23 martie 1990.

În cei aproape 27 ani, de la înființare, noi, cei de la GLYKON, am devenit unul dintre principalii jucători pe piața de tehnologia informației, din Constanța, iar, din 1997, de când am devenit primul IBM Business Partner și pentru POS-uri (business preluat de către Toshiba Global Commerce Solutions - TGCS), oferim soluții retail la nivelul întregii țări, prin intermediul unei rețele proprii, de parteneri de vânzări și service.

Soluții informatice complete și complexe

Ne-am specializat în soluții informatice complexe, adresate mediului de afaceri, din România, unele dintre ele, în premieră, locală sau națională:

Service autorizat

Suntem service autorizat pentru, Lenovo (PC-uri, notebook-uri și servere), Xerox (copiatoare), TGCS (POS-uri și imprimante fiscale) și Lexmark (imprimante și multifuncționale).

Experiența inginerilor și tehnicienilor noștri, de service și buna colaborare cu furnizorii locali și internaționali, ne permit să reparăm echipamente IT diverse, de la diverși producători, nu numai de la cei prezentați mai sus.

Valorile noastre

Valorile cu care am pornit la drum, pe care am construit compania GLYKON și în care credem, în continuare, sunt seriozitate, competență, profesionalism, respectarea angajamentelor luate. Punem mare preț pe construirea unor relații adevărate și solide, de parteneriat, fie că vorbim de clienți, furnizori, parteneri sau angajați ai GLYKON. Sloganul cu care am început în 1990 și în care credem și acum este „GLYKON, partenerul pe care te poți bizui!”.Despre noi | Referințe | Studiu de caz | Hartă site | Contact
©2010-2017 GLYKON