Imprimante fiscale termice IBM SureMark™
 
Rapide, sigure, simplu de utilizat în aplicații "point of sale"


Performanțe excepționale
Imprimantele IBM SureMark™ pot lista cu până la 52 linii pe secundă (lps) în mod "Single Byte Character Set" (SBCS) și până la 50 lps în mod "Double Byte Character Set" (DBCS). Sunt disponibile, în țările fiscale (precum România), cu două stații termice și, opțional, cu o a treia stație, matricială, pentru listarea cecurilor sau a altor documente (note de plată, facturi etc.). I se poate atașa un modul fiscal corespunzător, pentru a obține aprobările necesare, de la autoritățile locale. Pentru România, Glykon utilizează modulul fiscal, special conceput de BBOX Computer, cu care a obținut avizele corespunzătoare, de la Ministerul Finanțelor Publice.

Proiectate pentru sectorul vânzărilor cu amănuntul
Imprimantele SureMark™ au componente și mecanisme foarte rezistente, proiectate de IBM pentru a conferi fiabilitate ridicată.

Protecția investiției
Imprimantele SureMark™ suportă coexiuni USB și RS-232 (numai acestă conexiune este utilizabilă în versiunile fiscale), permințând conectarea la orice tip de echipament (PC sau POS), indiferent de producător.

Culori adaptate cu POS-urile IBM sau non-IBM
Imprimantele SureMark™ sunt oferite în două game de culori, Iron Gray (negru) și Pearl White (bej), pentru a se adapta la mediul retail în care sunt instalate.


Caracteristici principale ale imprimantelor IBM SureMark™:

Model GF3/GG3
Viteză de imprimare:  până la 52 linii pe secundă (lps), la 8 linii pe inci
                                39 lps la 6 linii pe inci
Stație matriceală:       până la 4,3 linii pe secundă
Modul fiscal:              BBOX


Model GF5/GG5
Viteză de imprimare:  până la 52 linii pe secundă, la 8 linii pe inci
                                39 lps la 6 linii pe inci
Stație matriceală:       -
Modul fiscal:              BBOX

Caracteristici tehnice detaliate: Prospect TGCS 4610 rom.pdf pdf

Pentru prețuri sau alte informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.Despre noi | Referințe | Studiu de caz | Hartă site | Contact
©2010-2017 GLYKON