ECHIPAMENTE ȘI APLICAȚII PENTRU BENZINĂRII


În calitate de partener autorizat al firmei DOMS, GLYKON a vândut, pe piața românească, peste 120 de sisteme, de control al stațiilor de distribuție carburanți, PSS (Petrol Site System) 2000 și PSS 5000.


Controlorul PSS 5000 este o combinație a peste 15 ani de experiență și a tehnologiei de ultimă oră, în sprijinirea departamentelor de TI și a standardelor de afaceri, prin conectarea echipamentelor dintr-o benzinărie (pompe, nivelmetre, sisteme de plată, indicatoare de preț, sisteme de spălare, terminale de plată) cu sistemul de vânzare ("POS environment").

PSS 5000 este proiectat să asigure, companiilor petroliere, flexibilitatea de a combina, în orice mod, echipamentele POS și din stația de distribuție carburanți, indiferent de marcă sau tip. Altfel spus, se poate conecta oricare sistem POS cu pompe de la Gilbarco, Wayne sau Tokheim, într-o singură stație.


Fiabilitatea și costul scăzut, de întreținere și operare, al controloarelor PSS 5000 sunt dovedite de procesarea rapidă a tranzacțiilor, cu o foarte scăzută rată a defectărilor. În comparație cu un sistem bazat pe PC, PSS 5000 asigură operarea continuă și stabilă, la un cost foarte mic.

Există foarte multe modalități de utilizare a controloarelor PSS 5000, cea mai uzuală fiind prezentată în figura următoare:
Suportând protocolul de comunicație TCP/IP, PSS 5000 permite dezvoltarea de aplicații client/server și existența unui Web Server, pentru mentenanța și configurarea controlorului, atât de la distanță, cât și local. Cu peste 30.000 de instalări, controloarele PSS sunt printre cele mai utilizate, astfel de echipamente, din lume.

Prezentare generală: Prezentare generala PSS5000.pdf pdf
Caracteristici tehnice: Caracteristici tehnice PSS5000.pdf pdf

Vă putem oferi, prin partenerii noștri de afaceri, o multitudine de aplicații software (sisteme manageriale), pentru benzinării, utilizând controlorul DOMS PSS 5000 pentru conectarea la echipamentele din stația de distribuție carburanți.

Vă oferim, în parteneriat cu Petrol Solutions, suita de aplicații PetroSol, care a obținut, în septembrie 2018, autorizația de distribuție, pentru sisteme manageriale destinate stațiilor de vânzare carburanți, cu serviciile conexe (vânzare produse magazin, alimentație publică, alte servicii), împreună cu imprimanta fiscală Datecs FP700, cu jurnal electronic.

Mai multe detalii găsiți pe situl nostru, dedicat soluției PetroSol, sau puteți descărca broșura, de aici: GLYKON-&-PetroSol.pdf. pdf

Pentru prețuri sau alte informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.Despre noi | Referințe | Studiu de caz | Hartă site | Contact
©2010-2017 GLYKON