HemiLab

Soluția completă pentru managementul produselor și a etichetelor de raft, din magazine

Unul dintre cele mai complicate și delicate procese, din magazine, indiferent de dimensiune, fie ele alimentare, de materiale de construcție și hobby, electro - IT sau cu un alt profil, este gestionarea etichetelor, de la listarea și punerea lor, pe rafturi, înainte de deschiderea magazinului, până la managementul schimbărilor de prețuri, a promoțiilor sau a verificării și controlului, astfel încât etichetele să reflecte, în orice moment, prețul corect, ce va fi plătit, de client, la casă.

GLYKON vă oferă soluțiile hardware și software HemiLab, care vă vor revoluționa managementul etichetelor, fie clasice, pe hârtie, fie electronice, inclusiv pe hârtie electronică!

Prin parteneriatul cu HemiLab vă propunem o suită soluții, hardware și software, multe dintre ele patentate, precum și servicii, destinate managementului planurilor magazinelor, cu locul amplasării și tipul rafturilor și gondolelor, plasarea produselor, pe acestea (în literatura, anglo-saxonă, de specialitate, aceste diagrame fiind cunoscute ca „planograms” și preluate, sub, forma de „planograme”, și în limba română) și, pe baza lor, procesul de distribuție al etichetelor de prețuri este mai simplu, consumă mult mai puțin timp și este mai ușor de gestionat, fiind capabil de a satisface nevoile cele mai exigente, ale clienților noștri. Module de marketing și de raportare inovatoare duc analiza vânzărilor la un nivel mai ridicat, crescând calitatea ofertei HemiLab.

Principalele module, ale suitei HemiLab, sunt în figura următoare:

HemiLab DSM - Digital Store Map

Harta digitală a magazinului (DSM) este elementul cheie, în orice sistem ce necesită:

Aplicația HemiLab DSM se bazează pe o hartă digitală a magazinului, ce este o reprezentare digitală a zonei de vânzare, din magazin. Această reprezentare digitală include tot mobilierul, căile de trecere, standuri și alte zone în care sunt expuse produsele.

Aplicația DSM se interfațează cu sistemele de back-office ale comerciantului și stochează, într-o bază de date, informațiile tuturor produselor, din magazin. Grație acestei arhitecturi, sistemul este întotdeauna actualizat cu schimbările unor parametri ai produselor, precum prețuri, denumiri, coduri EAN, promoții etc.

Aplicația DSM permite comerciantului să adauge și să gestioneze:

DSM HotSpot - Store sales analysis taken to a higher level

Orice retailer ar dori să știe care dintre produsele sale sunt atractive, pentru client și de ce. DSM HotSpot este un sistem care combină datele despre localizarea produsului, din sistemul HemiLab DSM, cu informațiile de vânzări, ale fiecărui produs în magazin, pentru a crea o hartă ce indică atractivitatea produselor vândute, în locația respectivă.

DSM HotSpot oferă o gamă largă de informații cu privire la fiecare produs, din magazin, cu indicarea locației sale, în zona de vânzare cu amănuntul. Toate informațiile privind produsele pot fi afișate pe harta digitală a magazinului.

Modulul este capabil să afișeze următoarele informații:

Codurile locațiilor, introduse în codul 2D (de pe etichetele de produs), împreună cu modulul de colectare a datelor, ce funcționează cu precizia unui singur produs, la raft, permite DSM HotSpot să determine volumul de vânzări, al unui produs, într-o anumită locație.

După agregarea acestor date, cu informațiile despre vânzările produsului, DSM HotSpot este capabil să raporteze parametrii de vânzare, ale aceluiași produs, în raport cu poziția sa în întreg magazinul și să le prezinte într-o manieră grafică, pe hartă.

MMA - Mobile Management Application

MMA - Mobile Management Application (aplicația mobilă, de management) este o aplicație mobilă, concepută pentru dispozitivele Android.

Aceasta pune la dispoziția personalului, din magazine, următoarele funcționalități:

HemiLab MINI DSM

Acest software este proiectat pentru magazine mici, unde nu este nevoie de sisteme complexe. Aplicația vă ajută să gestionați eficient etichetele, pentru a elimina erorile și incoerențele în prețurile produselor. Acesta oferă o nouă calitate graficii etichetelor. Accelerează procesul de înlocuire a etichetelor și reduce costul procesului.

HemiLab Mini DSM are o bază de date în care puteți gestiona:

Prin procesul de cartografiere a produselor, putem asocia produsele cu rafturile corespunzătoare. Rearanjarea produselor, adăugarea sau mutarea lor și orice activități de modificare a topologiei magazinului, sunt înregistrate, automat, în aplicație.

Principalele avantaje ale aplicației:

Imprimarea etichetelor se poate face pe:

În concluzie, principalele avantaje, oferite de HemiLabel sunt:

Prezentare Video SLP:

Prezentare Video DSM


Pentru prețuri sau alte informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.


Despre noi | Referințe | Studiu de caz | Hartă site | Contact
©2010-2017 GLYKON