Imprimantă fiscală Epson TM-U220A
 
Ușor de folosit și compactă, ideală pentru aplicații "point-of-sale"


Robustă, ușor de folosit, cu hârtie autocopiativă, pentru bon și jurnale
Imprimanta matricială TM-U220AF, este o imprimantă robustă, de înaltă performanță, dar foarte ușor de folosit. Având role de hârtie autocopiativă,ușor de schimbat, cu auto-tăietor și carcasă cu clipsuri de prindere, pentru acces și întreținere facile, TM-U220A este foarte fiabială și tipărește pe hârtie autocopiativă. Prin atașarea modulului fiscal corespunzător, se pot obține aprobările necesare, de la autoritățile locale spre a fi utilizată ca imprimantă fiscală. Pentru România, Glykon utilizează modulul fiscal, special conceput de BBOX Computer, cu care se pot obține avizele corespunzătoare, de la Ministerul Finanțelor Publice.

Performanțe ridicate
Robustă și cu performanțe ridicate, imprimanta TM-U220A este leader pe piața românească a imprimantelor fiscale. Imprimând text cu până la 6 linii pe secundă, este ideală pentru majoritatea retailerilor care doresc un raport cost/performanță optim (în regim fiscal, este posibil ca viteza de imprimare să fie mai mică).

Design compact
Grație designului său compact, imprimanta TM-U220A ocupă minumul de spațiu posibil, pe masa de lucru, permițându-vă să profitați cât mai mult de punctul de vânzare.


ModelTM-U220A
Viteză de imprimare:       până la 6 linii pe secundă, la 30 cpl
Tehnologia de imprimare: imprimanta matricială cu 9 ace, cu autocopiere
Rolă hârtie:                     lățimea hârtiei: 76 ± 0,5 mm;
Diametrul exterior al rolei: max. 83 mm
Modul fiscal:                   BBOX


Caracteristici tehnice detaliate: Prospect Epson TM-U220A rom.pdf pdf

Pentru prețuri sau alte informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.Despre noi | Referințe | Studiu de caz | Hartă site | Contact
©2010-2017 GLYKON